Post by presomeshyre on Feb 23, 2022 22:03:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rising Super Chef - Cook Fast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rising Super Chef - Cook Fast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами код неограничени пари ▞▞▞
▞▞▞ Rising Super Chef - Cook Fast 2022 version ▞▞▞
Много забавна игричка. Теглете.
Първоначално забавно, но нивата, определени във времето, стават невъзможни за победа, без да харча собствените си пари. Изтриване сега.
Продължава да замръзва Редактиране, когато екранът за зареждане просто става черен, след което трябва да продължите да деинсталирате и да инсталирате приложението отново
Страхотна е !
Наистина харесах играта до последната актуализация. Загубен напредък и пари в играта след актуализация. Купен с пари за игра 3 пъти подред и бях таксуван за това, но не беше добавен към моя акаунт. Играта продължи да се зарежда и никога не се добавя. Направих го 3xs като си помислих, че не съм таксуван, но, момче, бях в грешка. Много разочарован
Rising Super Chef - เกมทำอาหาร อาร์เคด qgbc
Обичам тази игра. Играл съм го много пъти през годините. ИЗОБЩО не ми харесват актуализациите! Толкова е трудно да се надграждат елементи, затова е трудно да се напредва и да се направи играта приятна.
Мн е интересна
Обичайте тази игра и колко много ви позволява да напредвате. Единственото ми оплакване не е към самата игра, а към рекламите, които позволява от "Chapters" за секс и bdsm, в игра, която иначе е подходяща за деца. Отърви се от тях и 5 звезди със сигурност!
Обичам тази игра! Аз съм на ниво 1057 и то просто продължава!
Играта е добра но не мога да мина 35 ниво и затова ме изнервя!😠
Rising Super Chef - Cuisine Arcade vrb
syper
Добра игра, но съвсем наскоро екранът се изгасва и не може да влезе в играта
Наистина ми харесва тази игра, но днес, докато играех, щракнах върху опцията за свързване с facebook, за да получа още монети за игра, за съжаление играта се рестартира и отново към forst leve. Бях достигнал ниво 378 в Югоизточна Азия.
Добре, като цяло харесвам играта; колко често обаче трябва да се чупят уредите? Защо не можем да победим ниво, освен ако не платим играта. Парите, които влагаме в играта, са над $500 на седмица. Помислете за това... Нивата не могат да бъдат преигравани. Едно завъртане за колелото, освен ако не се присъединим към членството. Мразя, че печеля пари и те са заключени, затова трябва да харчим повече пари. По принцип играта е изградена срещу вас. Някои храни имат три стъпки. Играл съм по-добри игри за парите.
Rising Super Chef - Cook Fast আর্কেড uey
Играх тази игра от известно време и всъщност е доста дяволски #забавен единственият проблем, който имам с нея, е, че играта замръзва, не мога да използвам сензорния си екран, и губя енергията си и долари и бонуси и това започна току-що през последните няколко дни. Моля, не казвайте, че това е моят телефон. Имам чисто нов телефон, ще съм благодарен, ако вие, моля, поправете тази игра. Тай chuntey king
Обичам играта, но чакането за нови нива е изтощително. Освен това имах над 800 звезди, но когато играх играта наскоро, те бяха намаляли до 70. Искам моите звезди обратно и нови нива, моля
А бе аз докога ще чакам да се върна на 269 ниво целия месец стана и нищо не направихте
Syper e
Всеки път, когато актуализирате играта! Изтрива всичките ми монети, зелени пари за игра и т.н.. Моля, поправете!😩😭😩😭😩
Това е добра игра, която е предизвикателна на някои нива
Играта е забавна и предизвикателна. Давам й 4 звезди, защото след като стигнете до ниво 950, играта е предназначена да вземе пари от вас. Нивата са направени така, че да не можете да го преминете, без да се налага да харчите пари. Предполагам, защото искат да купите повече пари (които аз няма да го направя; просто ще изтрия играта, след като я свърши)
Харесвам играта, би дала 5 звезди. Наистина не ми харесва как нещата струват зелените долари, а не парите, които правите, докато продавате храна на клиентите за надграждане на уреди. Всичко, което се опитвате да направите, е да принудите хората да харчат реалните си пари. И също така да имате приятели във FB, за да печелите билети и други подобни. Имам само 1 GB приятел, който играе.
Играта обаче е интересна, твърде много рецепти са твърде бързи и всички съставки са поставени хаотично, което затруднява приготвянето на нещата. Плюс това OMG всичко е толкова малко визуално! Визуалията трябва да се подобрят драстично!
Харесвам играта, но при последния ъпгрейд загубих монетите, парите и надстройките на уредите, които спечелих. Загубих почти всичко. Освен това бях изритнат далеч от мястото, където бях преди, в раздел, който победих преди месеци. Това е разочароващо!!!!
Тази игра е страхотно забавна и невероятна, няма грешки и учи безкрайна координация в зависимост от това на какво устройство играете
Build a Bridge! פאזל irsy
ПРЕХОДИ!!!! Замръзна на 3-то ниво. Това е само за няколко минути игра. Също така предлага $10 в брой за игра за влизане с Facebook, но никога не ги изпраща. И да, изпратих имейл на Dev през играта. Изглежда, че грешките са проблем от дълго време.
Супер е
актуализация: проблемите спряха. Наистина ми харесва тази игра, но е много трудно да печеля бележки, за да плащате за предмети и някои игри, които никога не завършвате, освен ако не използвате безплатните бележки, за да си купите допълнително време. Като казах, че бавно преминавам през нивата.
Бързо темпо. Това е забавно. Не мога да се оплача в момента. Но кой знае.
Много вълнуваща игра, предизвикателна, както и забавна, всяко ниво е изключително, трудно е да го оставите най-доброто нещо, а не много приложения
Обслужването на тези клиенти е много работа. Клиентът Man е особено нерешителен за това какво иска, което много пъти не съм изпълнявал поръчката заради този клиент. Леле обаче, смешно е☺! Сладка игра!
Вече не мога да го свържа с Facebook, просто спира. Загубих целия си напредък
Супер е
Е, играта е добра, но понякога е наистина досадна, принудени сте да използвате ресурсите си, за да преминете нивото.. И аз просто се чудя, че купих обувки, за да накарам момичето бързо, в началото да, тя е много бърза, но след това отново изведнъж забелязах, че тя е твърде бавна, за да се движи, че това наистина ме дразни, дори понякога мисля да деинсталирам играта, понякога е гадно, вие понякога наистина не сте смешни🙄
Толкова перфектно, много е предизвикателно, но това го прави най-добрият
В началото ми хареса тази игра, но след това контролите продължиха да се объркат. Ще се опитам да вземем съставка и няма да стане така, че постоянно изоставаш и не можеш да се справиш. Също така твърде много пари за надграждане и ако не надграждате, вие напълно се забивате на ниво, така че трябва да играете едно и също ниво нагоре няколко пъти, над 10 за мен, само за да получите достатъчно пари.
Отлично изживяване Приятна релаксация
Играх я отново и този път се присъединявам към нея по-добре, отколкото първия път, когато харесвам тази игра, благодаря ви, играете я, добре е
Облекчаване на стреса, забавление и пристрастяване! Най-добрата игра, която съм играл от известно време!
има проблеми и се срива на ниво 236. Надявам се да не загубя нищо след като го актуализирам. Актуализация: Не загубих никакви данни, но след като завърших етапа на корейската храна, следващото ниво нямаше да се изтегля. Чаках дни и накрая просто трябваше да деинсталирам играта, след като стигнах толкова далеч. АКТУАЛИЗАЦИЯ 2: Моят интернет работеше за всичко останало, като видеоклиповете и нивата на картата. Просто не ми позволи да напусна корейското ниво.
Вече е супер
Започнах играта до ниво 30-то, но защо игрите ми започнаха да се връщат на ниво първо си помислих, защото интернет изключих, когато включих и започнах играта отново, игрите се връщат отново на първо ниво
Играх тази игра от няколко години. Това е забавно и бързо. Но наскоро дневният календар се промени. Трябва да играя ниво, да изляза и да вляза отново, за да получа бонус от календара. Моля, поправете!
Ако гледам реклама, не печеля нищо от сметки. Дори най-накрая трябва да си купя втори блендер и той не се появява, за да го използвам. Аз съм на ниво 30 нещо и не ми позволява да използвам нищо, което имам... Просто вървя със същото темпо, но идват все повече и повече клиенти. Това е нелепо