(iOS) All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game ξεκλειδώστε νομίσματα
Feb 23, 2022 21:57:19 GMT
Post by presomeshyre on Feb 23, 2022 21:57:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ξεκλειδώστε νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game 2022 version ▞▞▞
Το λάτρεψα. Περιμένω με ανυπομονησία τι θα μου πει ο Γκλιτς στη συνέχεια. Αξίζει τα δύο δολάρια, το υπόσχομαι.
Το πρώτο μου παιχνίδι Glitch. Του δίνω 5 αστέρια. Έπρεπε να χρησιμοποιώ την περιγραφή κατά καιρούς, χαχα. Αλλά, σίγουρα θα παίξουν οι άλλοι!! έχω κολλήσει
Δύσκολο, αλλά πραγματικά ενδιαφέρον
Πολύ απογοητευμένος. Απόλαυσα το παιχνίδι και πλήρωσα για να συνεχίσω. Κάθε φορά που μπαίνω στον υπολογιστή το παιχνίδι κολλάει και έχω χάσει όλη μου την πρόοδο. Δεν θα προσπαθήσω να το παίξω ξανά
Μια αρκετά φτωχή και χωρίς έμπνευση αντιμετώπιση ενός γρίφου παρόμοιο με το The Room χωρίς να είναι κοντά στην κατηγορία, βερνίκια, γραφικά, πρωτοτυπία ή ποιότητα. Ρίχνει μια κολλώδη, γενική ιστορία ζόμπι που ξεσπά κατά καιρούς πάνω από ένα φορητό ραδιόφωνο, αλλά δεν προσφέρει καθόλου δράμα. Η φωνή του χαρακτήρα σας είναι από τις χειρότερες που έχω ακούσει και οι σκηνές ομιλίας χρησιμεύουν περισσότερο για να σκοτώσουν τη διάθεση. Τα παζλ είναι διασκεδαστικά και μερικά είναι αρκετά έξυπνα, αλλά αυτό είναι ένα παιχνίδι που θα ήταν καλύτερα να σερβιριστεί δωρεάν. Διάολε, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το ραδιόφωνο στην κρεβατοκάμαρα για να παίξουν διαφημίσεις για χορηγούς, να πληρώσουν επιπλέον για να βρουν τον διακόπτη απενεργοποίησης, αν θέλετε. Έσπασα το όλο θέμα σε περίπου μιάμιση ώρα και πλήρωσα για αυτό. Πέρασα τον ίδιο χρόνο στο πρώτο επεισόδιο του Telltales Walking Dead και πέρασα 30 ώρες στο Real Racing. Αυτό δεν φαίνεται σαν αξία για τα χρήματα.
Δεν είναι καλό Αγοράστε μια μπάρα αυτοκόλλητων, είναι πιο ευχάριστο
Τόσο πολύ διασκεδαστικό και μου άρεσε η λειτουργία της κάμερας! Σοβαρά φοβερά παζλ.
Το σφάλμα είναι σωστό, είναι πολύ μεγάλη δυσκολία να κάνετε κλικ σε πράγματα που στη συνέχεια δεν μπορούν να γίνουν κλικ λόγω δυσλειτουργιών. ήταν τόσο απογοητευτικό που έπρεπε να απεγκαταστήσω. κρίμα καθώς φαινόταν καλό αλλά έφτασε στο σημείο να μην μπορούσα να κάνω τίποτα.
σφάλμα στο παιχνίδι. συμπλήρωσε όλα τα παζλ, ο τελευταίος μοχλός δεν άνοιξε την τελευταία κλειδαριά στην πόρτα
Λατρεύω αυτά τα παιχνίδια. Μια καλή ιστορία πάνω από καλά παζλ και γραφικά. Πότε να περιμένουμε το 2ο μέρος;!
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον, είμαι σίγουρος ότι αυτό θα με απασχολήσει. Μου αρέσει επίσης η ωραία δουλειά στα γραφικά
Τα παιχνίδια Glitch είναι υπέροχα! Αυτό είχε ένα πραγματικό πρόβλημα στο τέλος. Κλείδωσε καθώς έκανα το τελευταίο βήμα στο παιχνίδι. Επίσης, μερικά από τα παζλ ήταν κεφαλογρατζουνιές. Κατά τα άλλα, εξαιρετικό! Ανήσυχος για το 2ο μέρος.
Λατρεύω τα Glitch Games και αυτό ήταν ένας ακόμη νικητής. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι στο τέλος, καθώς ήμουν έτοιμος να βγω από το μπούνκερ, το παιχνίδι κατέρρευσε και έλαβα ένα μήνυμα σφάλματος. Υποθέτω ότι το μόνο που έχασα ήταν το τέλος της ιστορίας. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το παιχνίδι και όλα τα παιχνίδια τους.
Υπέροχο παιχνίδι! Ελπίζω να υπάρχει σύντομα μέρος 2!
Μου αρέσει ήδη και δεν έχω ολοκληρώσει το παιχνίδι ακόμα
Το λάτρεψα! Και το λογοπαίγνιο του Zoolander ήταν υπέροχο!
Πώς στο καλό λαμβάνετε τις συμβουλές; Τα έχω ενεργοποιήσει αλλά ακόμα δεν μπορώ να δω πού βρίσκονται;!
All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game Adventure rkhi
Τα παζλ είναι λίγο πολύ κρυπτικά και τυχαία για τα γούστα μου. Φαίνεται επίσης ότι υπάρχει ένα σφάλμα γραφικών κατά την εναλλαγή μεταξύ του άλμπουμ φωτογραφιών.
All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game Dobrodružné nsk
Πήρα τα 3/4 του παιχνιδιού και αποφασίζει να κάνει επαναφορά και διέγραψε όλη μου την πρόοδο! Πώς μπορώ να λάβω επιστροφή χρημάτων;!
Το αγάπησα. Ήταν πολύ προκλητικό και άξιζε τα χρήματα που πλήρωσα. Μπράβο Glitch.
Toy Army: Draw Defense Стратегически vhgf
Είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι απόδρασης δωματίου από σφάλμα
Αγαπώ τόσο πολύ. Ανυπομονώ για τη συνέχεια.
Λατρεύω τα πάντα από το Glitch!!
Προκλητικό αλλά εθιστικό
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι. Πέρασα μερικές μέρες παίζοντας, αντιστάθηκα σε υποδείξεις μέχρι να σταματήσω τον κωδικό πρόσβασης του υπολογιστή όλων των πραγμάτων. Απόλαυσα να μετατρέπω το ραδιόφωνο σε κλασικό πιάνο ενώ εξερευνούσα το μέρος, ένα τραγούδι μου θύμισε το The Truman Show. Ανυπομονώ για το μέρος 2, θα πληρώσω ευχαρίστως.
Φανταστικό παιχνίδι, όπως το έχω συνηθίσει από εσάς. Παρακαλώ κάντε ένα μέρος 2, γιατί αυτό το cliffhanger!
Πραγματικά υπέροχοι και σκληροί γρίφοι, όχι το συνηθισμένο σας παιχνίδι σημείων διαφυγής και κλικ - αγαπήστε το!
Λαμπρός! προσθέτοντάς το στη λίστα μου με τα καλύτερα παιχνίδια παζλ περιπέτειας. Ένα μικρό σημείο (σπόιλερ) - υπάρχει μικρό σφάλμα στον υπολογιστή στη φάση εισόδου του κωδικού πρόσβασης. Για κάποιο λόγο, κάθε φορά που έβγαινα από τον υπολογιστή και μετά τον άνοιγα ξανά για κλάσματα του δευτερολέπτου, έβλεπα πολλά (3 στην πραγματικότητα) πλαίσια επεξεργασίας και ένα από τα πλαίσια επεξεργασίας περιείχε ακόμη και κωδικό επιβεβαίωσης BKR, που αρχικά νόμιζα ότι ήταν κωδικός πρόσβασης και δοκίμασα πριν. Αυτό με έκανε να σκεφτώ ότι το BKR είναι το σωστό πέρασμα, αλλά λόγω κάποιου σφάλματος το παιχνίδι δεν το δέχεται
Τράκαρε και ξεκίνησε από την αρχή.
Υπέροχο παιχνίδι, ψάχνω για το part 2 που θα κυκλοφορήσει. Φαίνεται ότι υπάρχει ένα σφάλμα στο τέλος όπου εμφανίζεται απλώς μαύρη οθόνη μετά την εμφάνιση του "Συνέχεια".
All That Remains: Parte 1 Aventura jhmh
Καλή αξία για τα χρήματα, με διασκέδασε για λίγες μέρες. Αναγκάζει τον εγκέφαλό σας να δουλέψει σκληρά και έπρεπε να κρατήσω τέσσερις σελίδες σημειώσεων για να το ξεπεράσω. Όποιος παραπονιέται ότι πλήρωσε λιγότερο από ένα πεντάρι για ένα παιχνίδι που είχε σαφώς τόση δουλειά θα πρέπει να πάει να φέρει ο ίδιος έναν προγραμματιστή.Είμαι μόνο απογοητευμένος το επόμενο επεισόδιο, δεν είναι ακόμα!
Έμεινα πολύ καλά στο παιχνίδι και τελείωσε το crashin... έχασα όλη την πρόοδό μου και "ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ" ήταν οι φωτογραφίες μου. Λοιπόν αυτό είναι ένα θέμα....
Υπέροχο παιχνίδι. τώρα χρειάζομαι μέρος 2! τα μόνα προβλήματα που είχα με τους γρίφους ήταν επειδή έκανα χαζά λάθη. Μου άρεσε γιατί δεν υπήρχε καθορισμένη σειρά και οι γρίφοι μπορούν να λυθούν μόλις τους καταλάβετε. πρόκειται να δοκιμάσω ένα άλλο παιχνίδι glitch αυτή τη στιγμή!
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι, αν και βρήκα αρκετά περίπλοκες στιγμές. Δεν υπήρχαν πολλά για να σας καθοδηγήσουν για το πού να πάτε στη συνέχεια, έτσι είχατε πολλά αντικείμενα και πολλά δωμάτια και δεν είστε σίγουροι τι να κάνετε με αυτά. ειλικρινά, χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω μια αναλυτική περιγραφή για μερικά από τα παζλ γιατί απλώς θα περπατούσα τυχαία για ώρες. εξαιρετική δουλειά πάντως, αξίζει τον κόπο!
Εξοχος. Τα παζλ είναι μερικά από τα καλύτερα που έχω δει σε οποιοδήποτε παιχνίδι απόδρασης. Η πλοκή είναι πλήρης ανοησία, όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι τα δωμάτια απόδρασης! Σίγουρα θα δοκιμάσω μερικά ακόμα παιχνίδια τους.
Αυτό ήταν στην πραγματικότητα ένα αρκετά προκλητικό παιχνίδι απόδρασης. Μου άρεσε να το παίζω, αλλά έπρεπε να δω το αναλυτικό πρόγραμμα μερικές φορές. Κάποια πράγματα δεν θα τα είχα συγκεντρώσει όπως το παζλ ABC με 3 διαφορετικά μέρη. Ανυπομονώ για το 2ο μέρος
Εξαιρετικό παιχνίδι, ωραία ανατριχιαστική ατμόσφαιρα και αξιοπρεπώς δύσκολα παζλ.
Πίστευα ότι θα μου άρεσε αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν υπάρχουν υποδείξεις (ακόμη και αν τις είχα ενεργοποιήσει) και το παιχνίδι απλώς δεν παίζει όπως διαφημίζεται. Κρίμα.
Ήταν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι και αρκετά προκλητικό, αλλά δύο φορές επαναφέρθηκε έτσι ώστε έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή (εκτός από το ότι κράτησε όλες τις φωτογραφίες των τραβηγμένων). Δεν ήμουν τόσο μακριά την πρώτη φορά, οπότε ξεκίνησα από την αρχή. Αλλά ήμουν πολύ μακριά τη δεύτερη φορά, και δεν έχω διάθεση να ξαναπαίξω ολόκληρο το παιχνίδι. Κρίμα, μιας και το απολάμβανα, αλλά ήρθε η ώρα για απεγκατάσταση.
Στερεό παιχνίδι παζλ περιπέτειας. Τα παζλ είναι προκλητικά αλλά όχι τόσο τρελά. Το πιο σημαντικό, οι υποδείξεις έχουν νόημα. Δεν υπάρχει τίποτα εντελώς μπερδεμένο όπου ακόμα και όταν ξέρεις την απάντηση, η υπόδειξη εξακολουθεί να μην έχει νόημα. (Αν και υπάρχει ένα ζευγάρι που το πιέζει, *ahem πετυχαίνει / αποτυγχάνει*.) Τα παζλ και οι υποδείξεις αισθάνονται μέρος του κόσμου, όχι σαν παζλ για παζλ. Πολλά για αλληλεπίδραση. Το γράψιμο είναι αστείο. Επιφυλάσσομαι αξιολογήσεις 5* για κάτι σαν το Riven, αλλά αυτό είναι ένα σταθερό, διασκεδαστικό παιχνίδι.
Πολύ ευχάριστο παιχνίδι με μερικούς γρίφους που με κούμπωσαν εντελώς και με ανάγκασαν να ψάξω στο διαδίκτυο για λύσεις. Μπράβο!
Ακριβώς η σωστή ποσότητα δυσκολίας για να το κάνετε προκλητικό χωρίς να απογοητεύεστε. Υπάρχει μέρος 2;
Για όσους αγαπούν τα καλά παιχνίδια μυστηρίου/παζλ που μερικές φορές είναι αρκετά δύσκολα και προκλητικά, αυτό θα πρέπει να είναι τέλειο. Στην πραγματικότητα, όλα τα παιχνίδια Glitch είναι, λίγο πολύ, τόσο καλά. Το μόνο κακό είναι ότι μερικές φορές γίνεται δυσάρεστο, αλλά όχι ότι θα κατέστρεφε την εμπειρία. Συνολικά 5 αστέρια.
Ήμουν πραγματικά μέσα στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορούσα να φύγω από το πρώτο σετ δωματίων γιατί τίποτα δεν έκανα δεν θα άνοιγε την πόρτα στα δεξιά της τηλεόρασης. Παίζω σε tablet Samsung και επειδή δεν μπορώ να ανοίξω την πόρτα, δεν μπορώ να συνεχίσω το gameplay.
Good is all Glitch!Αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι διαφυγής, αξιοπρεπείς γρίφοι. Αρκετά καλή ατμόσφαιρα
Υπέροχο παιχνίδι, ως συνήθως. Αλλά συνετρίβη λίγο πριν από το cutscene μετά την επίλυση του παζλ του ραντάρ. Ελπίζουμε να το διορθώσετε σύντομα!
Ένα άλλο υπέροχο παιχνίδι των παιχνιδιών Glitch, που ποτέ δεν απογοητεύτηκε μου θυμίζει λίγο σαν FL, αρκετά σκοτεινό και τρομακτικό, το λατρεύω παρόλο που δεν έχω τελειώσει ακόμα το παιχνίδι.