Post by presomeshyre on Feb 23, 2022 21:41:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Happy Hop: Kawaii Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Happy Hop: Kawaii Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neobmedzené tokeny ▞▞▞
▞▞▞ Happy Hop: Kawaii Jump 2022 version ▞▞▞
Ovládanie: myš monthly 0.7 www.webgames.sk/happy-hour/10153-0/ ... www.webgames.sk/obrazky/9759.jpg Kawaii Wedding Cake V hre Kawaii Wedding
Odporúčam😄
Cu na e
Dobrá hra, ale keď som si stiahol ostatné hry, aby som získal viac skinov, nedovolilo mi zbierať skiny a povedal mi, aby som si stiahol hry, keď ich už mám😕
cole-gay joi fox littlelaces gameplay bred drawn. time exotic ...
23154. kawaii. 23155. amercement ... 24910. android. 24911. kansas. 24912. nonexistent. 24913. enterprising ... 33051. jumping-off. 33052. alabastrine.
Notepad, Create txt files 🗒️ APK 3.1.8 plus ...
Je to najlepšia hra, akú som doteraz hral. Postavičky sú veľmi roztomilé a ľahko sa získajú, môžete tiež vyzdobiť domov pre svojich domácich miláčikov.
h l
Objednal som si túto hru len preto, že som chcel oblečenie v námorníckych mačkách a táto hra bola dosť nudná, takže som ju prečítal iba tri hry, myslím 3 hviezdičky
Táto hra je skvelým spotrebiteľom času. Ak máte naozaj radi roztomilé veci, toto je hra pre vás. Tiež tých prídavkov nie je až tak veľa.👍🏼
Milujem túto hru, je veľmi návyková a veľmi zábavná. Nikdy nemusíte kupovať veci, ale ak chcete, môžete veci urýchliť a odstrániť reklamy a získať špeciálne znaky. Môžete tiež získať veľa prispôsobení. Celkovo je to skvelá hra
Neznášam to, pretože miimo upír je hore nohami.
Hra je veľmi dobrá. Občas zaostáva, ale to je zriedkavé. Odporučil by som to každému! Dobrá práca, len tak ďalej
Môžete pridať možnosť oživenia preboha??
Dobré, ale chyby a veľa doplnkov
Táto hra je tak zábavná, že si môžete vyzdobiť miestnosť, zbierať skiny a skákať
Zábavná, ale nie najlepšia hra, aká kedy existuje, je priestor na zlepšenie. V skutočnosti to nie je príbeh, ale stále zábavná hra.
Happy Hop: Kawaii Jump እንቅስቃሴ ያለባቸው cbgl
Veľmi dobrá hra
Happy Hop: Kawaii Jump እንቅስቃሴ ያለባቸው gjkx
Da sa
Nenechajte sa zmiasť ikonou.
To je také dobré, že to otestuje, aké rýchle sú vaše ruky, reakčný čas a rýchlosť a prinúti vás myslieť rýchlejšie
Túto hru som často hrával.Pred chvíľou som ho musel odinštalovať, ale práve som ho znova stiahol a všetky veci, ktoré som odomkol, sú preč a som späť na začiatku. Tak sklamanie a úprimne som trochu naštvaný
Je to super zábava. Moja obľúbená časť hry je dom. Jediný problém, ktorý som mal, bol ten, že v aplikácii je veľa nákupov a aby ste získali určité postavy, musíte si stiahnuť inú hru. Nenechajte sa tým odradiť, pretože táto hra je super zábavná a oplatí sa ju hrať
Táto hra je veľmi roztomilá a super rozkošná, myslím, že by ste si mali urobiť reklamu na túto hru!!!
👍🏻👍🏻❤️❤️
Kiež by som tomu mohol dať 10 hviezdičiek😭. pretože táto hra je tiež 🥺 roztomilá! oh, a mimochodom, myslel som si, že táto hra má VEĽA REKLÁM, ale nie sú žiadne! (ale len trochu)
Hlúpa hra 1 hviezdička
nnnnoooooooo
Ako získať prístup k fotografiám zo schránky v systéme Android
Celkovo dobrá hra, ale je tu problém. Takže keď hráte hru, existuje niekoľko miimos, ktoré môžete odomknúť povedzme prihlásením sa na odber kanála yt alebo hodnotením tejto hry (čo robím rn), ALE jedným z nich je stiahnuť si Sweet Sins, ale urobil som to a STÁLE NEMÔŽEM odomknúť Red's miimo v tejto hre!! ODOMKOL SOM MIIMO PRE HRANIE HAPPY HOP na Sweet Sins, ale nemôžem získať červené miimo v tejto hre! Opravte to prosím!! Inak milujem túto hru
celkom zábavné, ale na odomknutie ďalších postáv je potrebné nakupovať v aplikácii. je tiež SUPER CUTE
Hru ničí množstvo reklám
TÁTO HRA JE ÚŽASNÁ!!! Aplikáciu som si práve dnes nainštaloval a teraz nemôžem prestať hrať, nainštaloval som si aj všetky ostatné hry a sú tam tiež skvelé, takmer žiadne doplnky tiež aplikáciu odporúčam
Je to super🔝🐴
Najlepšia hra všetkých čias 🥳
Toto je veľmi milá hra
milujem to
Je to super hra na nudu a je to super roztomilé ❤
Je to fakt super hra ❤️❤️ A postavičky sú také roztomilé ☺️☺️
The Tiger Igranje vlog cux
Rt toto
Happy Hop: Kawaii Jump ஆர்கேட் bsgn
Páči sa mi táto hra, ale získať mimo 1000 poskokov je takmer nemožné kvôli tým žmurkovým stenám😒
Je to štafetová zábava.
Úplne sa mi páči táto hra, je taká roztomilá a zábavná, keď odomknete nový vzhľad, a je to rozkošné, že je to také zábavné.