Post by presomeshyre on Feb 23, 2022 21:28:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Fortress: Underground ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Fortress: Underground IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sonsuz dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ Last Fortress: Underground 2022 version ▞▞▞
Gameloft Classics: 20 Years Arkade irav
Oyun artık yüklenmiyor. Saldırıya uğradığıma dair bildirimler alıyorum ve ya yüklenmeyecek ya da yüklenip hemen kapanıyor.
Seviyeyi yükseltmek çok uzun sürüyor ve yükseltme maliyeti çok pahalı. Seviye 17 ila 18 gibi, gereken demir miktarı gülünç derecede yüksektir, 3 eğitim alanının yükseltilmesi çok daha fazlasını gerektirir.
Güncellemeden sonra kalemi yükseltemiyorum..Eğer düzeltirseniz daha yüksek puan vereceğim, bu benim favorilerimden biri ama güncellemeden sonra...?
Son birkaç güncelleme oyun ortamı için çok faydalı oldu ve şirket nihayet geçtiğimiz haftalarda yapılan anketleri dinledi. Bu bize yakında daha fazla şeyin düzeltileceği ve geliştirileceği konusunda umut veriyor. Büyük sorun, belirli hizipleri işe alırken bile, nadir bulunan elit kahramanların düşme oranı olmaya devam ediyor. Umarım olaylar veya diğer garantili şanslar sistemi aracılığıyla bu yön için de çözümler sunulur.
tavsiye ederim güzel bir oyun
Oyun eğlenceli başladı. Son zamanlarda oyunun ödeme duvarını hissetmeye başladım. Ayrıca, oyunun yiyecek yönü de sorunlu görünüyor, çünkü uygulamayı pozitif bir yiyecek üretim değeriyle bile kapatırsam, her zaman mutsuz bir kaleye geri dönüyorum çünkü yiyecek tükendi ve hayatta kalan biri gitti. Ayrıca diğer kaynaklar için fark edilen nesil de amaçlandığı gibi çalışmıyor.
Bu oyunu seviyorum, aslında orada oturup beklemekten başka bir şey yapmanı sağlıyor, her zaman sakinleşebilirsin, benimki, zombileri öldür. Sevmediğim tek şey, yeraltı sığınağınızdayken uzaklaştıramazsınız, kaydırmanız gerekir. Tüm sığınağı görmek için uzaklaştırabilir, ardından kazmak istediğiniz yeri yakınlaştırabilir veya yeni bir oda ayarlayabilirseniz, genel olarak oyunu oynamak çok daha kolay olurdu.
iyi
Oyun çok iyi. Oyunu çok seviyorum. Ama birçok aksaklık var. Lütfen bunu çözün.
Cüzdan duvarına çarpana kadar eğlenceli. Zombi hayatta kalma teması ilginç bir bükülme, ancak ödeme duvarı sıkıntısıyla rekabet etmek için yeterli değil.
İlk başta oyunu çok beğendim. Kalemi inşa ediyor, yükseltiyor ve keşfediyor, çok eğleniyordum. Sonra başka bir oyuncu bana tekrar tekrar saldırdı, PROVOKED. Daha yeni oynamaya başladığım ve seviyem düşük olduğu için defans yapamadım. Diğer oyuncular elimden alabilirse, bu oyunda herhangi bir şey satın alarak paramı harcamayacağım. Bu korkunç oyun tamircisini tamir edene kadar zamanınızı boşa harcamayın veya paranızı harcamayın.
Güncellemeden sonra oyunda işler değişti ama şimdi iyi görünüyorlar. Birisi sohbet odalarında veya cinsiyette, oyuncu kadrosunda, dinde, inançta, renkte kötüye kullanma veya yaramazlık yaparsa bir şikayet simgesi olmalıdır. Genel oyun deneyimi harika, buna bağımlıyım.
Tamam, puanımı şimdi 2 yıldız olarak değiştirdim. Oyunu güncellemeye ve oyunu daha eğlenceli hale getirmeye çalıştığını biliyorum ama dürüst olmak gerekirse, oyunun kötüye gitmesi dışında hiçbir şey değişmedi. Her yerde hatalar var (su, sincap, ot, süt, elektrik gibi kaynaklar artmıyor; asker sayısı garip bir şekilde arttı), kafa karıştırıcı UI ve şimdi kaynak toplamak daha da zor.
Güncellemeyi ama güncellemeler play store de yok
Oyunun ilk başta kesme duyuları, zombi oyunu ile iyi olduğunu düşündüm ama bu yapıldıktan sonra, gerçek zombilerden çok diğer oyuncularla savaşmakla ilgili. Her gün aynı şeyleri yapmak sıkıcı hale geliyor.
Merhaba LIAG, aslında çok beğendim, hikaye, oynanış vs. Oluşturuldu. Çok iyi ve ben oynarken gerçekten eğleniyorum. Ama atış poligonu çizimini alamadığım bir tür sorunla karşı karşıyayım. Ne yaparsam yapayım, oyunu onarmayı da denedim. Lütfen bir bakıp onarabilir misiniz bu oyunu oynamak istiyorum.
Bu eğlenceli bir oyun. Çok fazla çöküyor, umarım güncelleme düzeltir.
Last Fortress: Underground Strateške igre umh
Bu oyunu seviyorum, herhangi bir para ödemeden nasıl güçlü oynayacağınız konusunda size meydan okuyabilir, ayrıca harika bir müttefik sizi gelecekte daha güçlü kılar, ancak ne yazık ki, dolduracak param yok, bununla kalenizi yükseltme için daha uygun hale getirebilir.
Oyunda eğleniyor, ancak 7. seviye bina planları grileşiyor ve ben inşa edene kadar devam edemiyor mu?
Çok iyi oyun! Kaynakimi de çok kolay ve erken yaşta edinilebilir bir şekilde taş ve demir cevheri seçeneklerinizden hızla elde edebilirsiniz! İttifakta birçok paket paketi var ve helikopter ekstra kaynak da satılabilir ve tasarımı çok makul!
LÜTFEN yemek sorununu çözün! Tonlarca yemeğim var ama karakterler aç oldukları için %50 ruh halindeler. Bu aksaklık, Ticaretimin yükseltmesini engelliyor. Ben çok sinirliyim!
40 numaralı sunucuyu değiştirmek mümkün mü? Arkadaşlarımla aynı sunucuda olmam gerekiyordu ama o zaman 6. Seviyeden sonra sunucu değiştiremeyeceğimi öğrendim, artık çok geçti. Ve ben zaten oyunda satın aldım. Arkadaşlarımla aynı sunucuda olamayacaksam gelecekte oyun içi şeyler alacağımı sanmıyorum.
Bu oyundan gerçekten keyif aldım. Tek sıkıcı kısım, momento madeni paraların yavaş üretim hızıydı. Ne yazık ki, telefonumu Android 12'ye yükselttikten sonra oyun artık çalışmıyor (One UI)
Last Fortress: Underground Strategie tsxb
1-10. aşamalarda Keşif Menüsünde Keşif yaparken, bir yakın dövüş kahramanı patron zombiye saldırdığında, o yakın dövüş kahramanı saldırdıktan sonra kahramanlarımın saldırmadığı veya hareket etmediği bir hata vardı ve yeniden başlatmam gerekiyor ama gidiyor Aynı şekilde sahneyi terk etmem gerekiyor. Tıkladığımda "Hata" yazan bir hata vardı. Oyunu harika seviyorum, ancak LÜTFEN bu olduğunda beni rahatsız eden hataları veya hataları düzeltin. Hatalardan dolayı şimdi 2 yıldızla derecelendireceğim.
Last Fortress: Underground Strategie kah
eğlenceli. Çok güzel. 5 yıldız ver.
Enteresan bir oyun. Film gibi başlıyor. Hikayesi sarıyor. Oyunlara yönlendirilen.
...... alooo oyunce ağ bağlantısı ne 107 insanlardan para alıyosunuz cevapsız soru açlar ama oyun açılmıyor muhattap olmuşyolar yok ...
Çok fazla kıyafet. Son güncellemenin bol yemek varken bile insanların aç kalmasına neden olduğunu belirten diğer arkadaşlara katılıyorum. Düzeltin lütfen!
Çok güzel bir konaklamadan burada hep oyundan atıyor
Zamandan başka bir şey değil. Buna özen göstermeyeceksiniz. Onlarla sokak köpeği bir adamın. Eminim ki sizi daha çok mutlu edecek.
Bir binayı yükseltmeye yetecek kadar taş toplamak için gerçek hayatta saatler harcadım. Benden çok daha güçlü bir oyuncu beni yok ettiğinde ve bana hiçbir şey bırakmadığında, 100'den az, sadece birkaç taş uzaktaydım. Hiçbir şey için bu kadar çok zaman kaybettiğimi bilerek gözyaşlarına boğuldum. Hatta sohbetteki diğer oyuncuya ilk 500 kaynağı aldıktan sonra durmaları için yalvardım, ancak hiçbir şey yapamadığım düşman dalgaları ve dalgaları gelmeye devam etti. Şimdi sadece umutsuz hissediyorum ve muhtemelen oyunu oynamayı bırakacağım.
Last Fortress: Underground Strategia bhul
Bir oyuncu bana saldırmaya devam edene kadar bu oyunu oynamaktan zevk alıyorum. Şimdi her şeyin bağlantısını kesiyorum ve erken bırakmaya karar verdim. Herhangi bir ittifakın parçası olmadığınızda insanların saldıracağı için seviye atlayabildiğim bu deneyimi yaşadım. Ama bir ittifakta olmak istemiyorum çünkü genellikle 7/24 çevrimiçi kalmanızı istiyorlar, gerçekçi değil. Bunu sevmeden ve bir oyun için gerçekten üzülmeden bırakıyorum. Keşke güvenli bir şekilde, gizlice oynayabilsem ve sadece tadını çıkarabilsem. Harika oyun, kötü insanlar.
Ğüzel oyunu
Bu oyundan gerçekten zevk alıyordum. Rastgele bir indirme için hoş bir sürpriz oldu. Bir kale inşa etme oyunu bekliyordum ve aslında bütün bir savaş unsuruyla daha fazla derinliğe sahipti. Hatta bazılarında ilerlememi hızlandırmak için para harcamaya başladım. Bugünkü "yükseltmeden" sonra, oyunun ilerlemesi son derece zorlaştı ve şimdi bir oyundan çok para kapma gibi geliyor. Kamyonlar için gaz uygulaması, yüksek seviyeli şehirleri neredeyse imkansız hale getiriyor. Paramı geri istiyorum!
Daha önce yaşadığım hatalar giderildikten sonra bu gerçekten eğlenceli bir oyuna dönüştü. Düşünülen 3 yıldız çünkü en iyi kahramanların hepsi çok çok pahalı. Ama kahraman Laura Chen olmadan bile gerçekten eğlenceli bir deneyim. Beni meşgul tutmak harika bir iş.
Oyuna baslayamıyorsun sürekli konuşuyorlar soxarim oyununa
oyun neşe güzel. Oynanış iyi. Süreler ve indirimli idare ediyor. Bir tek bug fazla. Bira açısından buğudan insan kaynaklı 3.5 noktaydı. Bu oyun o iyi ki pcye gelecek kadar olacak. Daha yüksek bir puan hakediyordu. Eleştiren tavır takındığını düşünüyor. Şey bir de ilkki hikayeye ek olarak oyun farklı yerlerine daha çok hikayeye güzel olur.
Tek bir resmin aslında oyunun kendisine ait olmaması komik. Bu çok yanıltıcı. Özellikle makineli tüfek resmi. Makineli tüfek kullanamazsınız. Siz yan görünümden seyrederken bir karakter bunu kullanır. Bütün resimler bu şekilde yanıltıcı. Bir şeylerin tekrar tekrar yükseltilmesi için zamanlayıcıları beklemek için para harcamanız veya haftalar harcamanız gerekir. Bunun gibi tekrarlayıcıdır, bu yüzden beklemekten yorulursunuz ve beklemek yerine teslim olur ve yükseltmeleri satın alırsınız. Eğlenceli olabilirdi ama öldürdüler.
Yeni bir sunucuya katıldığınızda, aynı adlı 4 ittifaka sahip ve konsolide gücün çoğunu kontrol eden tek bir ittifak olduğunu biraz hayal kırıklığına uğratın. Herkese karşı yığılmış bir deste yapıyor ama yine de oynamaya çalışıyorum.. Bu, sunucunun bu şekilde çabucak öleceği anlamına geliyor ama görecek.